Reţetă adaugată de
angelica

Frigarui de vitel

Reţetă cu timp de pregătire
40 minute
 
Usoara
 
4 portii
 
Reteta propusa
 
0.00 rating / 0 votes
 
Un preparat cu tenta coreeana.Mie mi-a placut mult.Aceste frigarui se pot pregati atat pe un gratar,cat si intr-o tigaie grill.
 

Reţete similare

Ingrediente

-800 gr.carne de vitel taiata felii lunguiete
-2 linguri seminte de susan
-4 linguri sos de soia
-1/2 lingura de zahar
-1 pahar de vin ab
-1 catel de usturoi
-patrunjel
-sare
-optional cateva picaturi de sos Tabasco(eu am mai avut in frigider si am pus putin

Mod de preparare

  • 1. Intr-o tigaie punem la prajit susanul.
  • 2. Intr-un vas punem usturoiul zdrobit,sosul de soia,zaharul,vinul ,susanul si cateva picaturi de sos Tabasco.
  • 3. Carnea o taiem in felii lungi si le punem in vasul cu marinata. Dam apoi la rece pt. o ora.Tot in acelasi timp punem 8 frigarui intr-un vas cu apa rece ,sa fie perfect acoperite de apa.
  • 4. Scoatem apoi vasul de la rece si pe doua frigarui infigem fasii de carne.Le punem pe un gratar sau pe un grill la prajit ,le intoarcem de mai multe ori si de fiecare data cand facem acest lucru,le trecem inca odata prin sosul marinat ramas in vas.Le lasam la rumenit pana carnea este patrunsa.La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt si sare .
  • 5. Servim frigaruile de vitel cu orez natur.
 
 
 
 
 
Etichete: petrecere, Cina, Chineza
 

Adauga comentariu

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti logat.
Logare | Inregistrare
 
...sau utilizand contul tau de facebook