Reţetă adaugată de
Minoreti

Medalion de somn

Reţetă cu timp de pregătire
30 minute
Timp în plus
10 minute timp de pregatire
 
Usoara
 
4 portii
 
Reteta propusa
 
0.00 rating / 0 votes
 
Pentru cei care le place pestele.
 

Reţete similare

Ingrediente

4 linguri ulei de masline
450 g somn, taiat felii (medalioane) de 2,5 cm grosime
4 felii de sunca de Praga, taiate pe jumatate
2 catei de usturoi, zdrobiti
400 g spanac (se poate si din conserva, dar cel proaspat este mult mai bun)
1 ardei iute, curatat de seminte, taiat felii
1 legatura de ceapa verde, taiata segmente
2 linguri sos de soia

Mod de preparare

  • 1. Se incinge o tigaie teflonata la foc mare si se adauga jumatate din cantitatea de ulei. Pestele se prajeste cate 3 minute, pe fiecare parte. Presarati un praf de sare si tineti pestele la cald. Sunca se prajeste pana devine crocanta.
  • 2. Se incinge 1 lingura de ulei, se adauga usturoiul si i-l calim timp de 2 minute, amestecand continuu. Adaugam spanacul bine scurs (se fierbe cu putina sare daca este proaspat dupa care se scurge bine) si i-l calim timp de 2 minute. Potrivim de sare si piper si portionam pe farfurii incalzite. Incingem uleiul ramas, calim ardeiul iute si ceapa timp de 2 minute dupa care adugam sosul de soia. Se aseaza pestele peste spanac, punem sunca crocanta deasupra dupa care stropim cu amestecul de ardei iuie, ceapa si sos de soia.
  • 3. Pofta buna!
 
 
 
 
 
Etichete: Pentru familie, Romaneasca
 

Adauga comentariu

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti logat.
Logare | Inregistrare
 
...sau utilizand contul tau de facebook