Reţetă adaugată de
viodreams

Pilaf de gaina

Reţetă cu timp de pregătire
45 minute
 
Destul de usoara
 
4 portii
 
Reteta propusa
 
5.00 rating / 1 votes
 
reteta traditionala
 

Reţete similare

Ingrediente

pulpele si aripile de la o gaina
1 cana orez
2 cani apa
2 cepe
3 morcovi
1 telina
sare, piper

Mod de preparare

  • 1. Curatam legumele si le taiem bucati mari. Le punem intr-o cratita impreuna cu pulpele si aripile de gaina. Completam cu apa si le lasam sa fiarba la foc mic. Cand sunt fierte le scoatem cu o supiera.
  • 2. Adaugam orezul (de regula se pune la o parte de orez doua parti de apa, eu fac mereu in acelasi vas asa ca nu mai masor pun din ochi)
  • 3. Lasam sa fiarba la foc mic mestecand continuu ca sa nu se lipeasca . Cand s-a ingrosat suficient potrivim de sare si piper si dam deoparte cratita.
  • 4. Pulpele fierte si scurse bine de zeama le rumenim in putin ulei. Se serveste cald .
 
 
 
 
 
Etichete: Reţete cu orez, Reţete pentru prânz, Reţetă cu pui, Pentru familie, bucatarie românească, Romaneasca, orez alb fiert, carne de pasăre
 

Adauga comentariu

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti logat.
Logare | Inregistrare
 
...sau utilizand contul tau de facebook