Reţetă adaugată de
GoodFood

Tacos cu porc şi fasole neagră

Reţetă cu timp de pregătire
25 minute
 
Usoara
 
4 portii
 
Reteta testata
 
592
 
4.00 rating / 1 votes
 
O sursă bună de fibre.
 

Reţete similare

Ingrediente

2 linguriţe de ulei
½ ceapă roşie, tocată
câte 2 linguriţe de boia afumată şi de chimion măcinat
500g carne tocată de porc
300ml pastă de tomate
5 linguri de sos barbecue
400g de fasole neagră din conservă, scursă
1 legătură mică de coriandru, tocat
8 lipii pentru tacos
1 avocado copt, curăţat şi feliat
½ salată iceberg, ruptă mărunt
smântână, pentru servit (opţional)

Mod de preparare

  • 1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare, se sotează ceapa cinci minute, până se înmoaie. Se adaugă condimentele şi se mai ţin pe foc un minut. Se răstoarnă carnea tocată, amestecând încontinuu cu o lingură de lemn până se găteşte complet.
  • 2. Se adaugă pasta de tomate şi sosul barbecue împreună cu patru linguri de apă. Se dă focul mai mare pentru ca sosul să dea în clocot şi se lasă să scadă până se lipeşte de carne. Se adaugă fasolea, se asezonează şi se mai lasă pe foc două minute. Se încălzesc lipiile de tacos conform instrucţiunilor de pe pachet.
  • 3. Se foloseşte amestecul de fasole şi carne pentru a umple lipiile. Peste carne se adaugă felii de avocado, salată şi o lingură de smântână, după preferinţe.
  • 4. V.N.. per porţie: 592 kilocalorii, 38g proteine, 29g grăsimi, 7g grăsimi, 45g carbohidraţi, 10g fibre, 12g zahăr, 1,4g sare
 
 
 
 
 
Etichete: Rețete cu porc, Reţete cu fasole, Pentru familie, Mexicana, tacos
 

Adauga comentariu

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti logat.
Logare | Inregistrare
 
...sau utilizand contul tau de facebook